Webshop szolgáltatások

INGYENES MÉRETARÁNYOS LÁTVÁNYTERV

Nehéz elképzelni, hogy a kiszemelt tiffany üveg festmény, hogy fog mutatni otthon a falon. Ehhez nyújt segítséget az ingyenes méretarányos látványterv. Írd meg a hula.zsuzsa@glassfeeling.com email címre a kiszemelt festmény címét és küldd el azt az enteriőrt, ahova elhelyeznéd az alkotást. Csak ennyit kell tenned:  

  1.  Fényképezd le a lehető legszebben azt az enteriőrt, ahova szeretnéd beilleszteni az alkotást
  2. Írd meg az enteriőrben pontosan hol legyen a festmény (pl. a kanapé felett középen/balra/jobbra, könyvespolc bal oldalán stb.)
  3. Add meg referencia méretnek egy a fotón szereplő bútordarab méreteit (elég pl. a kanapé/fotel ülő felületének mérete)
  4. Küldd el e-mailben a fotót, a méreteket és a kiszemelt festmény címét
  5. Két napon belül elküldöm a szerkesztett fotót, amin szerepel az alkotás is

Maximum 3 fotó szerkesztése ingyenes! Háromnál több kép méretarányos szerkesztése 1500 ft/db. Ide küldd a fotót (kattints az email címre): hula.zsuzsa@glassfeeling.com 


KÉPKERETEZÉS ÉS HÁTTÉRVILÁGÍTÁS

A tiffany üveg festményekhez választhatsz képkeretezést és képkeretezést+háttérvilágítást. A képkeretezést és a háttérvilágítást partneremen a Glass & Classics kft.-n keresztül végezem. A keretezés és háttérvilágítás elkészítése 1 hetet vesz igénybe, amiben benne van a műhelyből oda-vissza szállítás ideje is. Tehát, ha ezeket a csomagokat választod az átutalásodtól számítva 10 nap elteltével kapod kézhez a kerettel és/vagy keretbe szerelt világítással megrendelt alkotást.

Képkeretezés

A keret fontos része a festménynek: a kép folytatása és lezárása. Ezért soha nem az enteriőr, vagy a többi falon lógó alkotás színeihez kell illeszkednie, hanem az adott műhöz. A tiffany alkotásoknál igen egyszerű a keret kiválasztása: a forrasztás vonalainak színéhez illő keret a legjobb. A forrasztások többnyire feketék, rézszínűek, vagy ezüstösek. Ezekhez illeszkedő képkeretekből választhatsz.

Háttérvilágítás

A LED szalag a képkeretbe kerül. A világítás az EU szabványoknak megfelelő, CE minősítéssel rendelkezik. A LED szalaghoz tartozó tápegységet kell a konnektorba helyezni, így nem okoz gondot az elrejtése.

A háttérvilágítással kiegészített alkotás hátoldalát vastag fehér lap borítja, ami körbe van ragasztva ezüst színű ragasztószalaggal, így a fény nem szökik ki oldalra. A keretre két rejtett akasztó kerül. A kapcsolót a kép alján középen kivezetett dróton találod.


KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG

Rugalmas, kamatmentes részletfizetési lehetőség bármekkora összegű megrendelésnél! Az alkotás/ok árát a végösszegtől függően 2-4 részletben átutalással egyenlíted ki. A megrendelt festményt/festményeket az utolsó részlet átutalása után kapod kézhez.

A kamatmentes részletet személyes vásárlásod alkalmával is igényelheted. Ebben az esetben természetesen kiszállítják számodra a kifizetett festményt, nem szükséges ismét eljönni az alkotóműhelybe.

Részletfizetést kérhetsz továbbá egyedi megrendelésedhez is. Az első részletből vásárolom meg az alapanyagot. A további fizetés megegyezés szerint.