SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

Belföldi szállítás: MPL futárszolgálattal, értékbiztosítással, törékeny csomagként 3 - 4 munkanap. A szállítás díja 3000 Ft, ha csak festményt rendelsz. A képkeretezés és képkeretezés+háttérvilágítás csomagban a szállítás ingyenes! Ha rendelésed meghaladja az 500 e Forintot a házhozszállítás ingyenes!

Szállítás belföldre és külföldre: Belföldi szállítás 2-3 munkanap a DHL EXPRESSZEL 6000 Ft, értékbiztosítással. Ha képkeretezés, vagy képkeretezés+háttérvilágítás csomagot választod, a belföldi szállítás ingyenes!

Külföldi szállítás a DHL WORLDWIDE EXPRESS - szel. Az alkotás/ok biztosítással biztonságosan becsomagolva kerülnek feladásra. Zónától függően 4 - 7 nap szállítási idővel. A külföldi szállítás díjait itt láthatod. 

Fizetés: Online megrendelésnél előre utalással. 

Számlaszám: 11600006-00000000-84584939 (ERSTE Bank)

Kedvezményezett neve: Hula Zsuzsanna

Online megrendelésednél várd meg a számlázási adatokat tartalmazó emailt!

A HOME Galériában készpénzzel és helyszíni utalással is fizethetsz.


Vásárlástól való elállás

Akár magadnak, akár ajándéknak rendeltél tiffany üveg festményt előfordulhat, hogy meggondolod magad. A megrendelt alkotást/alkotásokat 14 napos elállással visszaküldheted mindenféle magyarázat nélkül és visszakapod a teljes vételárat! Sőt! A visszaküldés költségét is térítem.

MIT JELENT A 14 NAPOS ELÁLLÁS?

Elállási szándékodat 14 napon belül kell jelezned az alábbi űrlap kitöltésével és az üzenet elküldésével. Tizennégy nap után már nincs lehetőség a vásárlástól való elállásra! Elállási nyilatkozatot találsz az ÁSZF-ben is. Ezt is használhatod.

MIT KELL TENNEM, HA SZERETNÉK ELÁLLNI A VÁSÁRLÁSTÓL?

  1. Legegyszerűbben az alábbi űrlap segítségével jelezheted az elállási szándékodat. 
  2. Elállási szándékod beérkezése után e mailben elküldöm a visszaküldéshez szükséges postacímet és elkérem a számlaszámodat, ahová a csomag visszaérkezése után visszautalom a kép árát és a szállítás/visszaküldés költségét. 
  3. A levélben megadott címre kell ugyanúgy feladnod a csomagot, ahogy megkaptad: alaposan, biztonságosan becsomagolva, törékeny csomagként, értékbiztosítással. Érdemes eltenni az alkotás eredeti csomagolását, amiben biztonságosan tudod visszaküldeni. A visszaküldés költségeit feladáskor Te fizeted. A csomag megérkezése után a festmény árával együtt visszautalom ezt az összeget. Ehhez fényképezd le a feladáskor kapott számlát és a csomagfeladás papírját, majd küldd el válasz e mailben a számlaszámoddal.
  4. Miután megkaptam a visszaküldött tiffany üveg festményt átutalom a teljes vételárát+visszaküldés árát a megadott számlaszámra. 
  5. Csak az ép alkotás vételárát utalom vissza! A sérült tiffany üveg festményt már nem tudom értékesíteni! Az alkotások magas árúak, érzékenyek és sok munkával születtek. Ezért kell visszaküldéskor ugyanúgy feladni, ahogyan én elküldtem számodra. Ha egyszerű csomagként, vagy hanyag csomagolással juttatod el hozzám, semmi nem garantálja az épségét.

Elálláshoz töltsd ki az alábbi űrlapot és kattints a "küldés" gombra!