Tavasz 62 x 59,5 cm

A tiffany üveg festményen látható fiatal hölgy nézőre szegeződő tekintete és mosolya magával ragadó, amit emel az örvénylő kompozíció. A kép zöld színei az örök megújulást és életet jelképezik. Tavasz 155 darab precízen megmunkált üvegdarabból készült. A festmény kérhető akasztók nélkül is, amennyiben Te szeretnéd megoldani a kereteztetést.

Alapanyagok: 4 mm vastag sötétzöld felhős félopál, zöld/fehér és halvány bézs opál művészeti üvegek, ón forrasztás, fekete patina, fém záróprofil a széleken, két akasztóval.

Variáció kiválasztása:

490 900 Ft-tól
Please select variants first

Ingyenes látványterv készítés

  1. Fényképezd le a lehető legszebben azt az enteriőrt, ahová szeretnéd beilleszteni a festményt. 
  2. Add meg egy a képen látható bútordarab méreteit (kanapénál, fotelnál elegendő az ülőfelület mérete). 
  3. Írd meg hová képzelted el az alkotást az enteriőrben (a komód/kanapé fölé középre/balra/jobbra stb.). 
  4. Két napon belül elküldöm a látványtervet! Fotódat a hula.zsuzsa@glassfeeling.com email címre várom! (Email címed nem használom fel promóciók küldésére!)

Képkeretezés/háttérvilágítás

A képkeretezést és háttérvilágítást partneremen a Glass & Classics kft. - n keresztül készíttetem. A keretezés/háttérvilágítás az alkotóműhelyemből oda-vissza szállítással együtt egy hetet vesz igénybe. A megrendelt és bekeretezett/világítással felszerelt festményt az átutalástól számítva 10 napon belül kapod kézhez.

Választható képkeretek

Nagyításhoz kattints a képekre!

További információk a festményről

Színek és a kompozíció hatása

A színekről

  • A zöld szín ellazít, nyugodttá tesz, de ugyanakkor frissítő is. 
  • Oldja a testi és lelki feszültséget, regenerál. Jó hatással van a vérkeringésedre, szívműködésedre. 
  • A megújulást és növekvő életet jelképezi. 
  • Biztonságot, védelmet sugároz, kiegyensúlyozottságot teremt az életedben. 
  • Ha valamilyen színből kicsit sok van a nappalidban, ezzel a zöld képpel jól ellensúlyozhatod. A zöld szín harmóniát teremt a színekben és a lelkedben. 

A kompozícióról

A festményen egy hármas spirál köré épülnek a háttér és a haj darabjai. A spirálok középső találkozását az arc takarja. Ennek az ősi szimbólumnak a láthatatlan középpontja Tavasz szemeinél van. A spirál az örök ciklikusság jelképe. A hármas spirál jeleníti meg a múltat, jelent és a jövőt, továbbá az egységet is szimbolizálja. Ősi motívum, ami sokfelé jelen van a természetben. Láthatatlanul teremt harmóniát. Gondolj a fibonacci spirálra. Ez a háttérben meghúzódó örvénylő motívum teszi áthatóbbá a zöld szempárt. A nyugalmat árasztó mosolygó arc pozitívan hat az érzelmeidre. Ha feng shui szerint rendezed be otthonod, egy ilyen zöld képet mindenféleképpen érdemes kitenned pozitív hatásai miatt.

Tippek a "Tavasz" tiffany üveg festmény elhelyezésére

A képet nappaliba, irodába, klubhelyiségbe ajánlom. Tavasz falra helyezve olajfestményre emlékeztet. Más képet ne tegyél közvetlenül mellé! Az erőteljes zöld színek és a hölgy tekintete magának követeli a figyelmet. Kisebb kanapé, egy fotel, komód vagy kandalló fölött kellemes és harmonikus látvány. Kiteheted nagyobb helyiségben két ablak közötti falra, így más falakon lévő képekkel is jól kijön. Ha Feng Shui szerint helyezed el a képet érdemes a helyiség bejáratával szembeni falra, a bejárathoz képest kicsit balra tenni. Ekkor tudja a kép maximálisan kifejteni pozitív hatását. Igazi szépségét természetes fénnyel átvilágítva élvezheted. Fényben a kép kerül a helyiség fókuszába. Ablak elé helyezett kanapé hátterében az ablakba akasztva különleges hátteret biztosít. Az átvilágított alkotás lenyűgöző látványáról akkor sem kell lemondanod, ha falra szeretnéd akasztani. Ebben az esetben háttérvilágítás segítségével élvezheted a fényben fürdő Tavasz látványát.