Ott belül 20 x 24 cm

Az ott belül című modern tiffany üveg festmény egy női portré kép, amin az arc mutatja meg az ember bensőjében elrejtett fájdalmakat, szomorúságot, az évek fáradtságát. Az arc körüli motívumok a mások (és sokszor a magunk) számára látható rétegeket jelenítik meg. Az alkotás 32 db precízen megmunkált üvegdarabból áll.

Alapanyag: 4 mm vastag opálos és félopálos művészeti üveglapok, ón forrasztás, fém záróprofil két akasztóval.

A festményt kérheted akasztók nélkül, amennyiben kereteztetni szeretnéd.

Variáció kiválasztása:

42 900 Ft
Please select variants first

Ingyenes látványterv készítés

 • Fényképezd le a lehető legszebben azt az enteriőrt, ahová szeretnéd beilleszteni a festményt.
 • Add meg egy a képen látható bútordarab méreteit (kanapénál, fotelnál elegendő az ülőfelület mérete).
 • Írd meg hová képzelted el az alkotást az enteriőrben (a komód/kanapé fölé középre/balra/jobbra stb.).
 • Két napon belül elküldöm a látványtervet! Fotódat a hula.zsuzsa@glassfeeling.com email címre várom!

További információk a tiffany üveg képről

A színek és vonalak jelentése/hatása

A színekről

 • A hullámos vonalakkal határolt oldalon vörössel, sárgás és rózsaszín árnyalatokkal határolt a portré. A vörös izgalmas, erős és dinamikus. Figyelem felkeltő szín aminek ösztönző, energetizáló hatása van.
 • A kevés sárga itt kiegészíti a vöröset. Melegséget és energiát sugall.
 • A rózsaszín a szenvedély és érzékiség színe, tettekre és magabiztosságra ösztönöz. Hatása a vöröshöz hasonló.
 • Az íves vonalak oldalát a kékek uralják az arc mellet egy lila sávval kiegészülve. A lila nőies és romantikus szín, ami hatalmat és jólétet sugároz. A lila a piros dinamikája és a kék nyugalma közti harmónia. A kreatív emberek színe.
 • A lila után egyre sötétebb kék sávok fogják körbe az arcot. A kék szín békét és nyugalmat áraszt, megbízhatóságot és intelligenciát sugall. Az intuitív emberek színe.

A vonalakról

 • A hullámos vonalak nőies jellegűek, ugyanakkor a mozgást és áramlást is hullámokkal ábrázolják. A hullámos és íves mindig természetesen hat és könnyen befogadható.
 • A lendületes ívek, amelyek a kép alja felé szélesednek dinamikusan hatnak. A kékek nyugalmát kiegészíti egy határozottsággal.

Hol mutat jól az "Ott belül" tiffany üveg festmény?

A képet kis mérete miatt elsősorban ablakba ajánlom. Természetes fényben válnak láthatóvá az üveg igazi árnyalati, amelyek megmutatják az alkotás "lelkét".  A festmény egyaránt szép dísze lehet a nappali, előtér vagy lépcsőfeljáró ablakának. Falra helyezve egy kis festményre hasonlít. Így egy komód felett, olvasósarokban, emeletre vezető lépcső mellett is nagyon szép. 

Az "Ott belül" című festmény egy nőket ábrázoló kis portrésorozat darabja. A sorozatban szereplő további 3 képpel együtt nagyon hatásos. Minden képnek meg van a sajátos hangulata, üzenete, ami a nő és általában az ember témája köré épül.