IDOL 50 x 55 cm

Ez a tiffany üveg festmény játék a fény és árnyék foltjaival. Az alkotás a Férfit jellemző határozottságot, intelligenciát jeleníti meg egy portré formájában. A festmény kimondottan falikép, nem igényel átvilágítást. A kép 155 darab pontosan megmunkált üvegdarabból áll. A festmény kérhető akasztók nélkül is, amennyiben Te szeretnéd kereteztetni.

Alapanyagok: 4 mm vastag fehér felhős és hullámos opálüveg, fekete/fehér/átlátszó barokk üveg, piros és fekete felhős félopálos üveg, feketére patinázott ón forrasztás, fém záróprofil két akasztóval.

Variáció kiválasztása:

512 900 Ft-tól
Please select variants first

Ingyenes látványterv IDOL - lal

  1. Fényképezd le a lehető legszebben azt az enteriőrt, ahová szeretnéd beilleszteni a festményt. 
  2. Add meg egy a képen látható bútordarab méreteit (kanapénál, fotelnál elegendő az ülőfelület mérete). 
  3. Írd meg hová képzelted el az alkotást az enteriőrben (a komód/kanapé fölé középre/balra/jobbra stb.). 
  4. Két napon belül elküldöm a látványtervet! Fotódat a hula.zsuzsa@glassfeeling.com email címre várom! (Email címed nem használom fel promóciók küldésére!)

Képkeretezés

A képkeretezést partneremen a Glass & Classics kft. - n keresztül készíttetem. A keretezés és az alkotóműhelyemből oda-vissza szállítás egy hetet vesz igénybe. A megrendelt és bekeretezett festményt az átutalástól számítva 10 napon belül kapod kézhez. 

Választható képkeretek

Nagyításhoz kattints a képekre!

További információk a festményről

Színek és kompozíció hatása

A színekről

  • A fekete fegyelmezett, független, erőt, méltóságot, tartást sugall. A fekete a fény hiánya. 
  • A fekete/fehér kombináció erősebb kontrasztot eredményez a fény és árnyék között. 
  • A fekete-fehér-vörös pedig egy ősi színkombináció. A fehér tisztasága a fekete mélységével és a vörös izgalmával. A vörös a vér és tűz színe. A fekete-fehér együtt egy isteni egységet alkot, amiben a vörös az emberit jelképezi.

A vonalak és kompozíció

  • A kép egyenes és szögletesebb vonalai férfias érzést keltenek. Az egyenes vonal céltudatosságot, eltökéltséget fejez ki. 
  • A hátteret vörös vonalakból álló rombuszok alkotják, ami az ősi időkben női jelkép volt. A katolikus lexikon magyarázatában a rombusz egyesíti a nőt és a férfit, így a házasság szimbóluma. A síkidom felfelé álló hegye a női, míg a lefelé mutató hegye a férfi princípiumot jelképezi. 
  • A portrén az alak szembefordul a nézővel, tekintete előre szegeződik. Figyel, összpontosít. A kép egyenességét és túlzott rendezettségét a rakoncátlan hullámos tincsek ellensúlyozzák, amelyek kilógnak a képből. Ha a férfias hatásokat szeretnéd erősíteni modern stílusú otthonodban, vagy irodádban ez a kép neked készült.

"IDOL"  tiffany üveg festmény enteriőrben

IDOL letisztult fekete-fehér-vörös színeivel modern enteriőrbe illeszkedik igazán. Elsősorban tágas, szellős nappaliba ajánlom. Érdemes figyelembe venni az alkotás férfias vonalvezetését és hatását. A portré egyaránt tartalmaz hullámos és egyenes vonalakat, így íves kiegészítőkkel és egyenes vonalvezetésű bútorokkal együtt is jól mutat. Világos enteriőrben kiemelkedő a hatása, ám sötét falon is különleges a megjelenése. A minimalista stílus kedvelőinek különösen ajánlom. Modern irodába vagy dolgozó szobába hatása miatt érdemes elhelyezni. Segíti az összpontosítást és a munkát. 

Semmiképpen nem ajánlom színes, természeti motívumokat ábrázoló kiegészítők mellé. IDOL nem egy társasági ember. Ez a kép önállóan szép. Több kép mellett nem érvényesül, kaotikus hatást eredményez.