Hullám 30 x 50 cm

A non figuratív tiffany üveg festmény mély hatását a kékeknek köszönheti, amiben kellemes buborék szerű fehér korongok világítanak. Az alkotás felidézi a víz nyugalmát. Harmonikus kompozíciója kellemes hatással van testre és lélekre. A kép 90 darab pontosan megmunkált üvegdarabból készült. A festmény kérhető akasztók nélkül is, amennyiben Te szeretnéd megoldani a kereteztetést.

Alapanyagai: 4 mm vastag sötétkék felhős, türkizkék és fehér félopálos üveglapok. A minták közepén hullámos kézműves türkiz szín üvegek. Az ón forrasztás vonalai eredeti ezüst színűek. A kép széleit ezüst színű fém záróprofil veszi körbe két akasztóval. 

Variáció kiválasztása:

146 900 Ft-tól
Please select variants first

Ingyenes látványterv készítés

 1. Fényképezd le a lehető legszebben azt az enteriőrt, ahová szeretnéd beilleszteni a festményt. 
 2. Add meg egy a képen látható bútordarab méreteit (kanapénál, fotelnál elegendő az ülőfelület mérete). 
 3. Írd meg hová képzelted el az alkotást az enteriőrben (a komód/kanapé fölé középre/balra/jobbra stb.). 
 4. Két napon belül elküldöm a látványtervet! Fotódat a hula.zsuzsa@glassfeeling.com email címre várom!

Képkeretezés/háttérvilágítás

A képkeretezést és háttérvilágítást partneremen a Glass & Classics kft. - n keresztül készíttetem. A keretezés/háttérvilágítás az alkotóműhelyemből oda-vissza szállítással együtt egy hetet vesz igénybe. A megrendelt és bekeretezett/világítással felszerelt festményt az átutalástól számítva 10 napon belül kapod kézhez.

Választható képkeretek

Nagyításhoz kattints a fotókra!

További információk a festményről

A festmény színeinek és kompozíciójának hatása

A színekről

 • A kék szín békét és nyugalmat áraszt, elősegíti a nyugtató kémiai anyagok termelődését a szervezetben. 
 • Támogatja az intuíciót, biztonságot, megbízhatóságot és intelligenciát sugall. 
 • Növeli a munka hatékonyságát. A türkizkék hullámok kiegészítik a mélykék hatását. 
 • Csökkenti a stresszt és izgatottságot, jelenlétében könnyebben megnyílunk. Motiválja az érzelmi kapcsolatokat. 

A motívumok és vonalak hatása

 • A hullámos vonalak a kék üvegen lágyságot, nyugalmat árasztanak. A víz ritmikus mozgását idézi fel. A hullámos és görbe kontúrvonalak a természetben leginkább a nedves, vizes dolgokban fordulnak elő. 
 • A kép ezüst vonalait a forrasztás adja. A fénylő és tiszta ezüst szín azon túl, hogy jól mutat a kékkel, a tisztaság szimbóluma, a Hold, anyaság, intuíció jegyeit is hordozza. 
 • A festményen szerepel India ősi szimbóluma és nemzeti gyümölcse a mangó. A mangó motívum nagyon népszerű Indiában. Jelen van ruhaanyagokon, művészeti alkotásokon és az esküvői henna festésben. Indiában a szerelem és vágy szimbóluma. 

Ezekbe a helyiségekbe ajánlom a "Hullám" tiffany üveg festményt

Otthonodban elsősorban nappaliba és hálószobába érdemes kitenni Hullámot. Étkezőbe a kék szín étvágycsökkentő hatása miatt nem ajánlom. Esetleg abban az estben, ha pont ez a célod. Hálószobában elősegíti a nyugodt alvást, nappaliban pedig nyugtató ellazító hatása érvényesül egy fárasztó nap után. Fehér és világos színekkel berendezett térnek kellemes friss és különleges hatást kölcsönöz. Ha szürkék és barnák dominálnak otthonodban ez a kék alkotás elegánsabbá teszi a teret. Pirossal és zölddel is kombinálhatod, mert így erősítik egymást ezek a színek. A Hullám című képem is fényre lett tervezve. A kék árnyalatok igazi szépsége és hatása természetes fényben, ablakba akasztva érvényesül. Falra háttérvilágítással ajánlom. A festmény kellemes motívumai és hatása miatt nagyszerű választás magánrendelő várótermébe, irodába vagy tárgyalóba.