Anna 20 x 24 cm

Az alkotás az áttetsző és kidomborodó elemeknek köszönhetően 3 dimenziós hatást kelt. Az átlátszó hullámos katedrál üveg éles ellentétben van a portré opálos üvegeivel. A kidomborodó lámpagyöngy levelek vezetik a tekintetet az izzó narancs virágokhoz, míg a háttér a mosolygó arcra tereli a figyelmet. Vidám és kellemes hangulatú kép, ami természetes fényben élvezhető. A festmény 58 darab pontosan megmunkált üvegdarabból készült

Anyaga: 4 mm vastag zöld áttetsző hullámos katedrál üveg, barna és halvány borostyán opálüveg, narancs színű félopál üveg, 7 db ovális zöld lámpagyöngy, feketére patinázott ón forrasztás, fém záróprofil 2 akasztóval.

A festményt kérheted akasztók nélkül, amennyiben kereteztetni szeretnéd.

Variáció kiválasztása:

40 900 Ft
Please select variants first

Ingyenes látványterv készítés

 1. Fényképezd le a lehető legszebben azt az enteriőrt, ahová szeretnéd beilleszteni a festményt. 
 2. Add meg egy a képen látható bútordarab méreteit (kanapénál, fotelnál elegendő az ülőfelület mérete). 
 3. Írd meg hová képzelted el az alkotást az enteriőrben (a komód/kanapé fölé középre/balra/jobbra stb.). 
 4. Két napon belül elküldöm a látványtervet! Fotódat a hula.zsuzsa@glassfeeling.com email címre várom!

További információk a festményről

A kép színeinek és kompozíciójának hatása

A színekről

 • A festményt főleg a ragyogó zöld uralja, ami finom áttetszőségével kiemeli az opálos barnát és a narancsos árnyalatú virágokat. 
 • A zöld üdesége harmóniát és nyugalmat teremt. 
 • A képen a virágzó természet szépségére és megújulására emlékeztet. A sugárba rendezett háttérvonalak a mosolygó női arcra terelik a figyelmet, kiemelve vörös ajkait és fehér bőrét. 
 • Anna barna haja színével az anyaföldre és a termékenységre utal.

A kompozícióról

 • Az alkotás kompozíciója tele van élettel. A sugárba rendezett háttérvonalak a mosolygó női arcra terelik a figyelmet, kiemelve vörös ajkait és fehér bőrét. 
 • A belógó ág ad egy dinamikát az alkotásnak. 
 • Anna barna haja lágy hullámaival a nőiség energiáit erősíti. Az alkotás összességében pozitív kisugárzásával és kompozíciójával megragadja a figyelmet.

Ezekbe a helyiségekbe ajánlom az Anna című tiffany üveg festményt

Ezt az alkotást kimondottan ablakképnek terveztem. A háttér átlátszósága miatt falon nem érvényesül. Ennek ellenére több helyiség különleges dísze lehet: étkező, a nappali, lépcsőfeljáró, dolgozó szoba, iroda ablakában nagyon szép. 

Anna egy nőket ábrázoló kis portrésorozat darabja. A sorozatban szereplő további 3 képpel együtt nagyon hatásos. Minden képnek meg van a sajátos hangulata, üzenete, ami a nő és általában az ember témája köré épül.