Angyal 20 x 24 cm

Nincs raktáron ELKELT

A spirituális témájú alkotás az angyal alakját helyezi előtérbe, mégis a sárga fény dominál jobban a kompozícióban. A ragyogó sárga fény és az áttetsző légies alak az átvilágított festményen éri el az igazán lenyűgöző hatását. A kép 50 pontosan megmunkált üvegdarabból áll.

Anyaga: 4 mm vastag félopálos ezüsttel színezett citromsárga művészeti üvegből az aranyló fény, opálos és félig átlátszó fehérrel az angyal és a háttér. A képet fém záróprofil keretezi két akasztóval.

A festményt kérheted akasztók nélkül, amennyiben kereteztetni szeretnéd.

40 990 Ft
Please select variants first

Az alkotás elkelt

Fénykép és egy kedves visszajelzés Angyalról

Stefánné Rácz Anna írta Tardosról: "Nagyon szépen köszönöm megkaptam a csomagot. Az alkotás csodálatos. (...) Szeretném, ha alkalmam lenne napos időben is élvezni a fények játékát. Inspiráló és meditáló gondolatok fogalmazódnak meg bennem, ha csak pár pillanatra is nézhetem. Remélem hasonló érzéseket fog kiváltani a megajándékozottnak, lelki békét, energiát és motiváltságot eredményez majd a mindennapokban. Mind az alkotásokról és a megrendelés menetével kapcsolatban a legjobbakat tudom mondani. "


Ingyenes látványterv készítés

 1. Fényképezd le a lehető legszebben azt az enteriőrt, ahová szeretnéd beilleszteni a festményt. 
 2. Add meg egy a képen látható bútordarab méreteit (kanapénál, fotelnál elegendő az ülőfelület mérete). 
 3. Írd meg hová képzelted el az alkotást az enteriőrben (a komód/kanapé fölé középre/balra/jobbra stb.). 
 4. Két napon belül elküldöm a látványtervet! Fotódat a hula.zsuzsa@glassfeeling.com email címre várom!

További információk a festményről

A színek és kompozíció hatása

A színekről

 • A sárga FÉNY, ami a kép tetején opálos, lefelé már áttetsző az Isteni szeretetet szimbolizálja. 
 • Melegséggel tölt el és reményt ad. Egy pontból az alkotás nézője felé irányul a szín energiája.  Határozottan áramlik feléd az Isteni FÉNY, amiben MOST állsz, ahogy nézed a képet.
 • A fényben álló Angyal és a háttér különböző fehér üveglapokból készült. Ezzel a színnel erősítettem a Fény tisztaságát és szentségét. A fehér továbbá a transzcendencia, béke, nyugalom és az új kezdet színe. 
 • Az ezüst szín nőies hatása az Anyaság, Hold és intuíció, ugyanakkor a tisztaság, őszinteség üzenetét is hordozza, így kiegészíti a fehéret.

Vonalak és kompozíció

 • Az átlós, egyenes vonalak dinamikusak, határozottságot, erőt sugallnak. A vonalak hatása összeadódik a sárga szín hatásával. 
 • Az Angyal teste függőleges vonalra emlékeztet, ami stabilitást ad. A függőleges vonal lélektani hatásai: állhatatosság, szilárdság, egyszerűség. Szárnyai íves vonali összekapcsolódnak a testével, így szinte betakar, védelmez, biztonságot és bizalmat sugall. 
 • Az íves vonalak nőies jellegűek és egyensúlyt teremtenek az egyenes, férfias hatású dinamikus háttérrel. 
 • Az Angyal forrasztásának vonalait az eredeti ezüst színűre hagytam, így az alakja optikailag az előtérbe kerül, ha a kép nincs átvilágítva. 

Ezekbe a helyiségekbe ajánlom az "Angyal" című tiffany üveg festményt

Elsősorban egy személyes zugba javaslom, ahol szem előtt van. A FÉNY hatása és az Angyal misztikus alakja háttérvilágítással érvényesül, ami lehet az ablakon beáramló fény vagy képkeretbe szerelt világítás is. Átvilágítás nélkül is szép, hiszen az Angyal alakja ezüst vonalainak köszönhetően kiemelkedik a háttérből. Kis komód, asztal, fotel fölött, vagy egy meditációs helyiség falán, ablakában jó hatással van a lélekre. Azért ajánlom személyes zugba, mert így gyakrabban kerülhet látótérbe. Leülve átadhatod magad a kép erőt és békét adó hatásának. Előfordulhat, hogy nincs személyes kis tered otthon. Ebben az esetben a nappali is megfelelő hely a kép számára. Olvasósarokban szintén érvényesülnek pozitív energiái, hiszen itt leülsz és időnként elmerülhetsz az alkotásban. Az előtérbe helyezve jó érzésekkel fogadja az otthonodba belépőt.