A zene varázsa 35 x 35 cm

A tiffany üveg festmény fókuszában egy kedves, szeretetet sugárzó arc látható, amit kiemel a színes háttér és a kép széle felé vastagodó vonalak. Kellemes, pozitív kisugárzású alkotás. A kép 29 pontosan megmunkált üvegdarabból áll. A festmény kérhető akasztók nélkül is, amennyiben Te szeretnéd megoldani a kereteztetést.

Alapanyagai: Különböző színű 4 mm vastag opálos és félopálos üveglapok. A darabokat feketére patinázott ón forrasztás fogja össze, a képet fém záróprofil keretezi két akasztóval.

Variáció kiválasztása:

102 900 Ft-tól
Please select variants first

Ingyenes látványterv készítés

 1. Fényképezd le a lehető legszebben azt az enteriőrt, ahová szeretnéd beilleszteni a festményt. 
 2. Add meg egy a képen látható bútordarab méreteit (kanapénál, fotelnál elegendő az ülőfelület mérete). 
 3. Írd meg hová képzelted el az alkotást az enteriőrben (a komód/kanapé fölé középre/balra/jobbra stb.). 
 4. Két napon belül elküldöm a látványtervet! Fotódat a hula.zsuzsa@glassfeeling.com email címre várom!

Képkeretezés/háttérvilágítás

A képkeretezést és háttérvilágítást partneremen a Glass & Classics kft. - n keresztül készíttetem. A keretezés/háttérvilágítás az alkotóműhelyemből oda-vissza szállítással együtt egy hetet vesz igénybe. A megrendelt és bekeretezett/világítással felszerelt festményt az átutalástól számítva 10 napon belül kapod kézhez.

Választható képkeretek

Nagyításhoz kattints a képekre!

További információk a festményről

A festmény színeinek és kompozíciójának hatása

A színek hatásai

 • Az áttetsző arany és borostyán mellett az arc világosabb és kicsit narancsosabb sárgából áll. A sárga árnyalatok a melegséget, szeretet, optimizmust  és a pozitív jövő képét erősítik. Ezek hatásához nagyban hozzájárul a szeretetteljes mosolygó arc. 
 • Az opálos és az áttetsző narancsos árnyalatok elősegítik az aktivitást, a sárga kommunikációt és kreativitást erősítik. 
 • A lila és a halvány zöld ellensúlyozzák a különböző sárga árnyalatokat. Harmóniát és nyugalmat teremtenek a kép összességében. 
 • A leheletnyi sötét rózsaszín ad még egy kis szenvedélyt, amit a mellette látható áttetsző fehér tompít. Így áll össze egy harmonikus, nyugalmat árasztó egységgé a több különböző szín. 

Vonalak hatásai

 • A hullámzó, görbülő kontúr vonalak a pihenést ellazulást segítik elő. 
 • Lágyságot, kiterjedést és szeretetet árasztanak, alapvetően a nőies érzéseket erősítik. 
 • A kedves mosolygó arc szeretetet sugároz, pozitív hatással van a szemlélőre és az adott tér hangulatára.

A "Zene varázsa" tiffany üveg festmény elhelyezése otthon

A zene varázslata igazi jolly joker. Így kis lakásban, ahol egy helyiségnek több funkciót is kialakítottak, jó választás ez a kép. Fali elhelyezéshez háttérvilágítással együtt ajánlom. Valódi szépsége ablak elé akasztva mutatkozik meg. Nappaliban, étkezőben és hálószobában egyformán jól mutat. Leginkább pihenésre, feltöltődésre, közös beszélgetésekre használt helyiségekben érvényesülnek az alkotás pozitív hatásai. Nappaliban egy komód, vagy kis kanapé felett háttérvilágítással igazi meleg hangulatot varázsol. Az étkező asztal közelében beszélgetést inspiráló hatása érvényesül. Igazából "A zene varázslata" festményt nem lehet rossz helyre tenni.