Angyal megrendelésre

2021.11.25

A tavaszt egy megrendelésre készült kis 25 x 25 cm-es képpel kezdtem. Március végére készült el a Gazardiel Őrangyal című alkotásom Anna kérésére az életét jelképező virágzó fával és sok fénnyel, ami bearanyozza a mindennapjait.

Anna így írt az elkészült képről: "Minden reggelem vele kezdődik. Imádság a meditációs 5 percem és a kapucsínómmal közösen. Bearanyozza még a borús reggeleket is."

Azt hiszem ez az alkotás értelme: örömöt, jó érzéseket és gondolatokat vinni az emberek mindennapjaiba. Remélem Annának és családjának sok örömteli pillanatot fog még okozni a Gazardielről készült képem.

De honnan ez a furcsa elnevezés, hogy Gazardiel?

Gazardiel Őrangyalról

Amikor Anna egy korábbi angyalos képem adta ajándékba, szeretett volna egy sajátot az életét jelképező fával. Mivel nem készítem el alkotásaim másolatait, levelei alapján terveztem egy személyes változatot. Anna egy 5 gyermekes családanya, aki súlyos betegséggel küzdött meg kezelőorvosa segítségével. Rengeteg erő, hit és kitartás kellett hozzá és az a sok sok szeretet, ami körbeveszi Őt és családját, hogy felépüljön. Anna tudja és érzi, hogy még feladata van itt, hiszen ott vannak a gyermekei, akiknek még szükségük van rá. Leveleiből érezhető volt a hit és elszántság. A szeretet, amivel összefogja a családot. Így olyan angyalt gondoltam tervezni, ami naponta erősíti és közvetíti Isten Fényét és szeretetét Anna felé. Kicsit keresgéltem az interneten, hogy milyen arkangyalok és őrangyalok vannak név szerint és "foglakozás" szerint nyilván tartva. Így találtam rá Gazardiel Őrangyalra.

Gazardiel Őrangyal felel a Napért. Egészen pontosan a napfelkeltét és naplementét kíséri figyelemmel. Ő az imák hordozója. Segíti az imák célba érését, megvalósulását. Úgy éreztem az Ő személye sokat segít Annának a mindennapjaiban ezekkel a jelképekkel és az imák közvetítésével. Magam is imádkoztam Gazardielhez, hogy a képpel együtt legyen jelen Anna és családja életében. Segítse őket a Nap Fényével és az imáik célba juttatásával.

A képen az angyal kezében látható sárga gömb jelképezi a Napot. Innen indul ki a háttér sárga fénye is. A fénybe szőttem bele a vékony virágzó faágakat, így nem megfogják a sugárzást, hanem belefonódnak, együtt áramlanak vele. A szárnyvégeket fátyolos fehér üvegből készítettem, így olyan hatást kelt, mintha ez az áradó Fény világítana át rajta.

Bízom benne, hogy Gazardiel vigyázza Anna mindennapjait és még sok évig gyönyörködhetnek az angyalról készült képben családjával!

Tervtől az otthonig

Képes összefoglaló a munkafolyamatokról.