ajándékutalvány

  • A hula-zsuzsa-tiffany-uveg.hu online galériában látható bármely tiffany üveg alkotás vásárlásánál felhasználható az ajándékutalvány. Kényelmes és egyszerű módja az ajándékozásnak, így az ajándékozott tetszés szerint választhat magának képet. 
  • Az elküldéstől számított egy éven belül lehet felhasználni. Kizárólag a glassfeeling.com weboldalon vásárolható minimum 10.000 Ft értékben. A maximális összeg nincs meghatározva. Átutalással fizeted.
  • Az utalványt egyedi sorszámmal ellátva PDF formátumban küldöm el e mailben. Átadhatod kinyomtatva, vagy fájlként elküldheted az ajándékozott e mail címére. Az utalvány a kiküldéstől számítva aktív és felhasználható. 
  • Beváltását online vásárlásnál a kedvezményes kód beírásával lehet jelezni, a számla végösszegéből levonásra kerül az ajándékutalványra töltött összeg. Személyes vásárlásnál a sorszám megadásával, a PDF telefonon történő bemutatásával vagy a kinyomtatott utalvánnyal tudsz vásárolni. Felhasználás után az ajándékutalványon maradó, fel nem használt összeg később is levásárolható.

Rendeld meg az e ajándékutalványt az űrlap segítségével!

Az űrlapon a számlázáshoz és a PDF ajándékutalvány elküldéséhez szükséges adatokat kell megadnod. Adataidat nem használom promóciók küldésére! Utalásod beérkezése után kapod meg az e ajándékutalványt és a számlát.

                 *Adatvédelmi Szabályzat  |  *Felhasználási Feltételek


Egyéb információk az ajándékutalványról:

  1. A megvásárolt festmények értékét levonom az ajándékutalványon lévő összegből. Amennyiben a megvásárolt festmény/ek értéke nem éri el az ajándékutalványon felhasználható összeget, a fel nem használt összeg a későbbiekben is levásárolható. Ha a vásárlás összege magasabb, mint az ajándékutalványon felhasználható összeg, a fennmaradó összeget más fizetési móddal tudja kiegyenlíteni (átutalás, készpénz). Egy rendelés során több ajándékutalvány is felhasználható. Ebben az esetben az utalványok összegei összeadódnak.
  2. Fizetés után nincs lehetőség az ajándékutalvány utólagos beszámítására. Az ajándékutalványt nem lehet értékesíteni, pénzre váltani és pénzzel feltölteni. Az utalvány a vásárlásától számítva csak 1 évig felhasználható. Hosszabbításra nincs mód!
  3. A PDF ajándékutalvány elvesztéséből, véletlen törléséből fakadó kárért nem vállalok felelősséget! Az utalványt és a rajta szereplő egyedi kódot őrizzed meg, mentsed el! Továbbá nem vállalom a felelősséget az egyedi kód ellopásáért valamint a tulajdonosa beleegyezése nélküli felhasználásáért!
  4. A "Hula Zsuzsa-tiffany üveg" ajándékutalvány egycélú utalvány, amire a következő jogszabály érvényes: Egycélú utalványnak kell tekinteni az olyan utalványt, amelynek kibocsátásakor ismert az utalvány tárgyát képező termék értékesítésének, szolgáltatás nyújtásának teljesítési helye, valamint az adott termékértékesítés, szolgáltatásnyújtás után fizetendő adó összege [Áfatörvény 259. § 24/A. b) pont.]